Gràfiques Ventura és un negoci familiar que es va inaugurar el 18 de desembre del 1964, pels meus pares Arcadi Ventura i Roser Via.

Des del 18 de desembre del 1964 fins el 2000, les activitats eren arts gràfiques (per això el nom de Gràfiques Ventura) llibreria, papereria i Joguines.

Al 2000 el negoci va passar a les meves mans, ja que els meus pares es van jubilar. La Impremta va deixar les seves activitats, però la botiga ha continuat, amb uns petits canvis.

Aquí a Gràfiques Ventura, trobaràs un bon assortiment amb material escolar, diferents tipus de papers i materials per a manualitats, molts models de quaderns amb diferent ratllats, carteres, estoigs, etc.

A la llibreria estem especialitzats en llibres de text i llibres infantils.

També tenim complements per a Comunions, com llibres de record, missals, rosaris, nines, detalls, portaretrats…

En articles de festes, durant tot l’any trobareu una àmplia gamma d’articles per celebrar els vostres esdeveniments: guirnaldes, globos, fanalets, articles per la taula….

També tenim polvos Holi, articles per a bromes, llaminadures (xuxes).

Trobaràs un gran assortiment en articles per carnaval i Halloween, sobretot en: disfresses, maquillatge, barrets perruques i complements per decorar i disfressar-te, durant tot l’any.

Diversos models de Birrets per les graduacions de final de curs.

Articles per el pessebre i Nadal, i també vestuari per les representacions nadalenques.

Al carrer Sant Pere, 53 de Rubí, tenim la botiga de focs artificials, on podràs trobar durant tot l’any: petards, bengales, bombetes, fonts de colors, bateries de llums i efectes i coets. També tubs o torxes de fum i flama.

I per Sant Joan tenim petards a les nostres casetes  – Avda. Castellbisbal (Can Fatjò) ,Ctra. Molins de Rei (Can Vallhonrat), Dr. Ferran (Ca N’Alzamora).

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres o visitar-nos, t’esperem.

Salutacions,

Núria Ventura Via